Förra veckan bokade jag ett hus i Visby åt Westreamu under årets Almedalsvecka (vi kommer producera livesändningar därifrån även i år). Mats Forslund, som äger huset på S:t Nikolaigatan jag hyrde förra året, hade lovat att ge mig första tjing även i år.

När Mats ringde och frågade om jag fortfarande var intresserad, skrattade han förtjust och sa att vi faktiskt förekommit på samma bild. Han hade hittat ett gammalt tidningsklipp från Gotlands Allehanda den 25 januari 1994 (klicka på bilden för en förstoring). Där kan man under rukbriken ”Det elektroniska samhället är redan här” bland annat se mig citeras med orden:

”Det är viktigt att företagare idag tar sig tid och sätter sig in i allt detta nya för att ta reda på om det finns något som man själv kan och vill använda sig av”.

Inget nytt med andra ord ;)

Nåväl, kom gärna förbi och hälsa på om du är i Visby under Almedalsveckan. Har du något spännande att dela med dig av så fixar vi alltifrån ett inslag i min egna talkshow Studio S:t Nikolai, till din alldeles egna snygga, engagerande och levande sändning från just ditt event.

ps För säkerhets skull hade Mats markerat var han finnsi bilden, se nedan. ds