Idag är det dags för Web Service Award 2011, som jag modererar och har hjälpt till att producera. Eftermiddagen inleds med ett fantastiskt spännande seminarium på temat ”Från Skit till Guld”. Föreläsarna är i turordning Jonas Söderström (InUse), Sofia Svanteson (Ocean observations), Susanne Bergh (Länsförsäkringar), Cecilia Nilsson (Bokus), Pierre du Rietz (Web Service Award), Torbjörn Noaksson (Konsumentverket), Jonas Lejon (Triop), Pernilla Rydmark (Stiftelsen för Internetinfrastruktur) och Annika Lidne (Disruptive Media). Vi gör alltså en  resa ifrån användbarhet, via praktiska erfarenheter och mobilitet till framtiden. Det sistnämnda både vad det gäller framtidens webbanvändare och tekniken.

På kvällen avslöjas vilka av de nominerade som vunnit priser i själva tävlingen, som baseras på besökarnas synpunkter om webbplatser i de fyra kategorierna Information och Service, Samhällskommunikation, E-handel och Intranät.