Varning, detta är tekniktugg som mest är mig själv och för andra som kanske tycker det hör problemet och dess lösning är intressant.

Suck, det verkar som att jag behöver byta teckenhanteringen på weconverse. Från början valde jag ISO-8859-1 eftersom mina tidigare erfarenheter var att det rekommenderade UTF-8 gav skräptecken i en del nyhetsläsare. Möjligen kan det vara så att fler och fler har gått över till UTF-8. Jag gör nu en liten test i detta inlägg. Och om det faller väl ut verkar jag bli tvungen att skriva om alla inlägg jag gjort på svenska. Nåväl, hellre nu när dom inte är så många.

[uppdaterad 14:33] nähä, det gick inte. Tillbaks till ISO-8859-1 (och omskrivning av detta inlägg). Även om allt såg fint ut här på weconverse (både webbsidorna och adminstrationspanelen), så blev det knastecken i RSS-flödena (åtminstone i Googles personliga hemsida). Som jag brukar säga, det finns ingen standard, bara en massa standarder.