[Uppdatering efter giget] Tack! Jag är fortfarande fylld av spännande tankar efter dagens möte. Mina bilder går att beskåda nedan, eller ladda ner som pdf (6 bilder/sida, 3,3 Mb). Som sagt är boken Wikinomics av Don Tapscott en bra utgångspunkt för den som i ett ledningsperspektiv vill förstå genom att läsa. Tyckte ni historien om eleverna i Room 208 var intressant kan ni höra mer, och få relevanta länkar, i Ett didaktiskt poddrama. (Och på bambuser.com/channel/sun-se kan ni se vad vi livevideomixade i eftermiddags).

På kort varsel blir det ett minigig, eller kanske snarare inpirationer för en konversation, med några webbtänkare inom Statens Museer för världskultur (SMVK). Där ingår Etnografiska museet, Östasiatiska museet, Medelhavsmuseet och Världskulturmuseet. Alla finns naturligtvis på webben, men nu är det dags för förnyhelse och en översyn av webbstrategierna. Inklusive verktyg för intern och extern konversation. Spännande minsann.