Om en dryg månad nyckeltalar jag på Möteplats Observer samt deltar i ett seminarium om bloggar. Det verkar bli mer spännande än jag kunde ana (och det var ändå rätt mycket :-). Detta apropå att den utmärkta 24timmarsbloggen skriver Så sköter du din mediebevakning utan att det kostar en krona. Kul för min uppdragsgivare på det giget (Observer), eller???

Precis när jag skriver detta så ringer NewsMachine och talar varmt om mina tjänstar. Dom är en annan aktör i branschen. Och vill dom så kan dom gärna kommentera nedan och förtydliga för oss i Weconverse. Kolla, dvs lyssna, gärna på mitt Liveprov av Newsdesk för några år sen.

Vilken bransch kan man undra. Det var så (relativt) lätt att bevaka medier. Men nu, när vi är mediet blir det lite rörelser åt alla möjliga håll. (Sen råkar jag veta att Observer kanske har mer än vad Patrik på 24timmarsbloggen och Örebro universitet vet. Och det är ett problem för Observers säljkår – som jag för övrigt steppade inför för några veckor sen.

Hur som, det här inlägget blir en utmärkt ingrediens när jag den 15 mars går igenom ping och trackbacks…