I förra veckan under minglet på Web Service Award fick jag reda på att weconverse är nominerad till YABA (Yeat Another Blog Award) som instiftats av Daytona. (Sorry, jag har glömt vem som sa det och vet inte vem som nominerat, men tack i alla fall). Daytona motiverar prisutmärkelsen med:

”Det finns numera massor av bloggpris. Det finns däremot inte tillräckligt många, om du frågar oss. Inget pris har nämligen valt att uppmärksamma svenska bloggar som skriver om webben, media och marknadsföring. Förrän nu”

Så, bara för att pejla värdet på weconverse, och kanske samtidigt få en liten ego-kick, tycker jag att du skall lägga din röst på en blogg som du tycker är värdefull. Du kan rösta på YABA:s webbsida, eller genom att klicka på widgeten här i högerkolumnen (pop-up).

Weconverse är nominerad i kategorin ”Marknadsföring”. Dom övriga kategorierna är ”Media” samt ”Trender och Webbtjänster”. Just nu har weconverse fått 10 röster, leder gör Johan Ronnestam med 240 röster. Säkerligen välförtjänt, inte minst eftersom Johan dragit igång det utmärkta Bloggers Monday och den tillhörande Facebookgruppen. På bara några få dagar 45 medlemmar (var 37 i går). Ja, sen har vi ju Stora Bloggpriset som delas ut i kväll. Vem var det som sa att bloggandet är ute?