I helgen fick jag via Facebook en inbjudan till eventet Bubblare Live, där Bubblare.se måndag till torsdag flyttat sitt kontor till Café Moda hos H&M vid Sergels Torg (mittemot Åhléns City, en trappa upp). Jag OSAde ja och för någon timme sen testade jag livechatten Bubblare.se/Live sittandes i lobbyn på Hotell Sergel. Det bästa, och kanske viktigaste, är att allt går via webbläsaren, dvs man behöver inte installera någon extra programvara. Funkade bra, men eftersom jag var lite hungrig så gled jag över till cafet IRL.

Ganska kul, eller rättare sagt helkul. Vi som är här rent fysiskt, bland annat Oskar och Björn, sitter och fikar, chattar över borden och över Nätet. Just nu pratar Oskar med en journalist (en massa kändisar kommer vara med och chatta idag och under resten av veckan). Bubblarna berättade också att just idag lanserar Yahoo och Meetic sina livevideo-chattar. Listan kan göras lång över aktörer som har tjänster i den här riktningen. Kul att svenska företag ligger i ledningen.

Beskåda hur det såg ut när jag var Live Live: