Som du förhoppningsvis redan vet publicerar jag ett antal guider här på weconverse. Dom är tänkta att fungera för ett stöd för dig som vill gå vidare med dom verktyg jag demonstrerar på gigen. Tidigare har jag lagt upp guider om blogging, wikier och RSS.

Av flera olika anledningar publicerar jag idag en guide om presentationsteknik. Delvis för att folk ibland frågar efter vilken teknik (och då menar dom hård- och mjukvara) som jag använder. Delvis för att jag lär så mycket om presentationsformen av andra och därför vill dela med mig av mina tankar även på det området.

Ett speciellt tack till Henrik Ahlén och hans kommentar om hans råd till föreläsare och arrangörer som fick mig att gå från tanke till handling när det gäller den senaste guiden.

Inom parantes, rubriken på detta inlägg är satt så att dom som söker skall finna, det vill säga hitta till guiden…