Det är knappt 25 år sedan jag köpte mitt första armbandsur med pekskärm i Andorra. Apropå Andorra, för 50 år sedan slöt dom äntligen formellt fred med Tyskland efter första världskriget (tack Gunvor för infot). Lika många år är det sedan Madonna, Michael Jackson och giggaren Gatarski började förvirra världen.

Tekniken har hunnit långt. Inte bara mina vänner greppar (tack vare Facebook :-) att det är idag som gäller. Den vidunderliga tekniken med interaktiva annonser ser till att jag får skräddarsydda erbjudanden. Se skärmdumpen här intill. Helt fantastiskt.

Själv skall jag på brandinspektion i ett av barnens skola, returnera aktivitetsmaterial till scoutförbundet, förbereda workshopen med Redd Barna samt ut och äta middag med familjen. Ett större firande producerar jag senare när jag känner att jag hinner med det också. Det är så måna av mina vänner och bekanta som gått i väggen. Jag vägrar och tar det lite (nåja) lagom.

Tack alla ni som hör av er idag. Det värmer.