Hösten 2005 hade jag ett frukostgig hos Sveriges Annonsörer. En som var med på frukosten arbetar på Astra Zeneca och kom att tänka på mig inför ett möte dom har på tisdag. Så, på kort varsel ska jag åka till Södertälje för att inspirera och konversera kring sociala medier och dess möjligheter.

Lustigt nog tittade jag i går kväll på House, där veckans patient visade sig vara bipolär. Hade inte en aaaaning om vad det är för diagnos, men jag blev liksom nyfiken på att kolla. Glömde bort det – tills jag precis nu googlade lite på Astra Zeneca AstraZeneca och hittade Psykiatriinfo en webbplats om schizofreni och bipolär sjukdom. Hmmm, ett väldigt intressant sammanträffande…

[Uppdaterad efter giget] Nu har jag laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf), samt tagit bort mellanslaget mellan Astra och Zeneca som var i originalinlägget så att sökmotorerna skall hitta hit rättare (rätt stavning tycker AstraZeneca). Det blev två intensiva timmar i ett fullpackat seminarierum. Vi var tvugna att ta det lilla rummet, eftersom det var det enda som hade öppen lina till webben. Ett under att jag kom in genom alla bommar, dörrar och säkerhetsanordningar. Dom är hemliga där i Södertälje :-) Väntar nu med spänning på några utlovade superintressanta frågor och kommentarer från deltagarna.