[Uppdatering 2007-11-13] Panelen har nu träffats och jag har ändrat inläggets rubrik så att den stämmer bättre in på min insats. Susanna lagt fast att vi börjar inslaget med varsin 10 minuters presentation, därefter blir det en film med en elkonsumentsfråga följd av bensträckare och till sist en timmes elektrisk debatt. Med tanke på hur diskussionerna gick under vårt möte så lär det bli kanonintressant.

Svensk Energi anordnar den 20-21 november Elmarknadsdagarna på Grand Hotel i Stockholm. Ett av passen heter ”Elkonsument 3.0” och blir i form av en paneldebatt ledd av Susanna Popova. Upplägget skall vi medverkande (dvs förutom jag, Annika Viklund, Andrea Badano, Torsten Blomquist och Petter Marwig) konversera fram den 14 oktober. Så efter det kan jag väl säga mer. Om du inte redan nu har några fina idéer och ger dom här :-)