[Uppdatering efter giget] Hej kära vänner – vilken eftermiddag! Så här efteråt när jag funderat lite så undrar jag om jag inte laddade för mycket. Men, det kanske är en träning i komplexitet det också :-) I alla fulla fall så har jag nu laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf, 8 Mb) och här är direktlänkar till livestreamarna med Anna respektive mig, eller snarare er.

På kort varsel gör jag en inspirerande insats (jodå, dom kallar det inspiration – inte föreläsning) på IFL:s Executive Management Program.

”Under programmets gång får  deltagarna ta del av nya perspektiv, synsätt och verktyg, som de kan pröva direkt i sin egen verksamhet och organisation”

Jag kommer mitt i den andra modulen som handlar om kunder, marknader och värdeskapande. Dom verktyg jag skall fokusera är varumärken och strategisk marknadskonversation. Därutöver tänker jag ta mig friheten att vidga perspektiven lite och bolla fram några tankar om värderingar i stort. Det blir spännande, och en tuff utmaning. Jag möter ett tungt gäng deltagare med mycken erfarenhet från många olika branscher.