Swedbank har en IT-gren som jag har den stora äran att få föreläsa hos. Mer vill jag inte säga. Banksekretessen ni vet.

[Uppdaterad 2007-09-26] Nu efter giget hittar ni här mina föreläsningsbilder (pdf). Er fråga om spännande svenska blogg case har jag delvis besvarat och bollat vidare i ett annat inlägg. Till sist, det blev ju mot slutet en liten hastig inblick i RSS, se RSS-guiden för mer info och inspiration.

[Uppdaterad 2007-09-12] Vi har nu satt rubriken, så jag ändrade den till det här inlägget också. Sen törs jag också avslöja att mitt inslag är en del i en längre och pågående process där Swebanks svenska  IT-utveckling IT-service utvecklar relationen med sina kunder (alltså intern B2B). Min uppgift är att bjuda på mina (ibland provocerande) tankar. Konversera kring hur det blir i framtiden, relatera till det som hänt. Slänga upp nya infallsvinklar och vad dom betyder för banking. Det skall bli otroligt intressant, speciellt som jag personligen (som konsult och konsument) genom åren haft lite att göra med banken i fråga. Dessutom blir det kul att se om dom lyckas få till någon vettig Internetuppkoppling åt mig. Det är ju otroligt brandsäkert där om man säger så. Jämför Security stops learning och uppkopplingen hos Astrazeneca.