[Uppdatering efter giget]: Se där, mina föreläsningsbilder (pdf) och livevideon fanns redan från början hos bambuser. Kolla också gärna mitt ”Ännu en spik i webbplatskistan” och ännu hellre Erik Onneryds (då 14 år!) praktikantjobb 1997 om IKEA på webben. Ledsen att jag var tvungen att rusa iväg, men jag finns ju här :-)

Denna dag är det dags för Wednesday Relations The Conference 2008, ”den största årliga träffpunkten för personer som arbetar inom kundrelationer och CRM”.  Redan för tre år sen (den 7 december 2004) levererade jag ett seminarium om blogging åt deras medlemmar (föreläsningsbilder finns hos BAT). Men nu har verkligheten hunnit ikapp så pass att jag skall inspirera kring Sociala nätverk i andra generationsnes webb. Så här kommer programförklaringen lyda (när den kommer ut):

Internet tar allt mer över som huvudkanal. De mobila bredbanden växer snabbast i Sverige. Sociala medier tar mark från mass- och direktmarknadsföring. Begreppet webb 2.0 visar att vi använder webben på helt nya sätt. Tidiga sociala nätverkstjänster som Lunarstorm och MySpace utmanas av Facebook och Open Social. Allt det här innebär fantastiska möjligheter och spännande utmaningar för relationsmarknadsförare.

  • Vad är egentligen sociala nätverk?
  • Inspirerande exempel
  • Från kommunikation till konversation
  • Konsekvenser i ett RM-perspektiv
  • Tips för varumärkesbyggare