På onsdag den 14 november leder jag mellan 13 och 15 seminariet "Blogging som utvecklar företagandet". Av någon outgrundlig anledning är det bara 12 personer anmälda. Nåja, jag vet att den stora majoriteten företagare har blivit vilseledda av skriverier i massmedia – så jag förstår ointresset. Så här ser introduktionen ut när jag beskriver seminariet:

Förstå hur blogging utvecklar ditt företagande genom en lustfylld inblick i en av webbens intressantaste utvecklingsområden. Oavsett om du är entreprenör, chef i ett stort företag eller medarbetare inom offentlig sektor bjuder seminariet på en inspirerande inblick i nya möjligheter

Bland dom som redan anmält sig finns inga kändisar. Däremot är det folk från tex vårdverksamheter, bank- och offentlig förvaltning. Arrangör är Kompetensmässan, som under två dagar ger massor av seminarier. Ett dagskort kostar 4.500 och ett enstaka seminarium kostar 1.550 kr. Med andra ord finns det möjlighet för dig, eller någon du tycker kan ha nytta av att förstå blogging, en chans att till en låg kostnad få upp ögonen och en egen blogg.

Hoppas vi ses!