Varje år träffas dom ansvariga för Best Western hotellen i Sverige på en intern konferens. I samband med detta bjuder företaget på en aktuell föreläsning, och i år blir det webb 2.0 – möjligheter och utmaningar med undertecknad.

[uppdatering efter giget] Nu har jag lagt upp mina föreläsningsbilder (pdf). Googlade för säkerhets skull på Gatarski Best Western och hittade på min blogg Tour99february att jag bodde på två Best Western då! Föga kunde jag dessutom ana igår när jag skrev inlägget om att vara social och träffas skulle landa i att jag till och med kramade er – härligt! Mitt beslut om att tona ner Second Life och andra onlinevärldar kan ni läsa om här. Efteråt coachade Anders Lundkvist mig med många värdefulla kommentarer om vad han tyckte. Om alltifrån innehåll till utförande på scen. Bland hans favoriter var ”det där med Best Western i Wikipedia” och ”hur f-n skall man välja i Pressbyrån”. Faktiskt var båda dom trådarna, och fler, helt spontana. Jag hade inte ens läst om er i Wikipedia. Summa sumarum blev det ett något mer komplicerat gig än jag tänkt mig (apropå ”multiple threads” :-). I priaktiken lite småstrul med teknik och kaos på hemmafronten som fick min telefon att ringa i ett. Men det blev till slut riktigt fantastiskt tycker jag. Hur känner du?