I slutet av september 2005 föreläste jag om Värderingar i det varumärkta livet för Svenska Möten. En av deltagarna arbetar på Norlandia Hotels & Resort och fann mina tankar inspirerande. I kedjan ingår några Best Western hotell, och mitt gig för dom är en bidragande orsak till att Norlandia vill se mig föreläsa. Så, på torsdag bär det av till Ronneby brunn. Beläget ”mitt i Sveriges vackraste trädgård”. Det är 10 år sedan jag var där sist. Då berättade jag att passiva kunder blir aktiva och allt förändras (för Försäkringskassan). Samma sak gäller fortfarande, bara mer och på andra sätt än we kunde ana då.

 [Uppdaterad efter giget] Nu har jag lagt upp mina föreläsningsbilder (pdf). Vi fick till drygt 90 fartfyllda minuter med många bra frågor. Och under lunchen en hel del fina idéer för olika anläggningar. Innan dess fick jag också titta på dom nyrenoverade rummen på Ronneby Brunn, det blir verkligen fint – förlåt – finare.