Mindshare beskriver sig som ”the first truly global full-service media company”. För några månader sedan genomförde Stockholmskontoret tillsammans med en mindre grupp av deras kunder en Customer VoiceIn ™, cochade av mina BAT-kollegor Anders Lundkvist och Johan af Klercker. Som vanligt blev resultatet ”magiskt” och mängder av tidigare aldrig tänkta tankar poppade upp. En annan konsekvens blev att Mindshare nu bjuder in alla sina kunder till Web 2.0 Framtiden är redan här – ett frukostseminarium där jag utlovar lite förväntansfull frustration…

[efter giget] Två spännande timmar och en riktigt givande konversation, inte bara för mig hoppas jag. Bland annat var det en man från Nike (tror jag) som upplyste mig om att Wikipedia annonserade rätt mycket (banners/Google?) under lanseringsfasen. Sen var det en kvinna som underströk sin kommentar med ”MSN, som alla använder”. Lite sälj ?-) Hur som, se mina föreläsningsbilder – och framförallt lyssna på vad jag klippte ihop senare under dagen.