Det här är lika mycket om innehållet (Leo Razzak) som open crowdsourcing. Idag pågår på Södra Teatern i Stockholm the NEXT Event ”en dag som förändrar din syn på reklam och kommunikation”. Allt i regi av Johan Ronnestam, tillsammans med Wednesday Relations.

Under förmiddagen surrade det till i bakkanalen #NEXTevent om Leo Razzak. Uppenbarligen både berörde och berättade han om stora fina saker. Jag kollade snabbt på Bambusningen från Daniel Erkstam och det såg, eller rättar sagt lät, fantastiskt. Så när sändningen var kvar rippade jag videon, konverterade till ett ljudspår och försökte tvätta så gott jag kan på kort varsel. Nu kan du också höra (eller ladda ner mp3-filen, 15Mb):

[dewplayer:http://www.richardgatarski.com/wp-content/uploads/leorazzak-nextevent-2009-10-08.mp3]

Leo berättar inledningsvis om Anders Carlberg, som grundat Fryshuset. Jag har vid flera tillfällen haft förmåne att träffa Anders – en fantastisk människa. Lyssna gärna även på min intervju med honom om 4-Generationsmöten.