I all korthet så lanserar superentreprenören Ted Valentin idag den nya sajten Blogipedia.com. Där finns en tjänst som

”samlar fakta och åsikter från bloggar.
Om en bloggare skriver att någonting ÄR någonting, till exempel ”Blondinbella är smart”, så kommer texten upp på Blogipedia inom ett par dagar”

Jag gör som alla andra (nästan) och egokollar direkt på ”Richard Gatarski”. Självklart kan jag inte låta bli att gilla en maskin som nästan omedelbart spottar fram sådant som: ”ekonomie doktor, en av länkarna, inte någon glad resenär, trendsättande talare av rang som alltid vill testa det senaste och leva digitalt fullt u,t en av få som verkligen manar till mobilaktiva möten”.

Med undantag för det där om resor så känns det som en himla bra beskrivning.

Fast, å andra sidan ger motsvarande sök på ”weconverse” en något mer konstig bild. Nåja, det tarvar mer lek med maskineriet för att se vad som visar sig. Men fett intressant är Blogipedia i alla fall.