Jag var naturligtvis i Visby under Almedalsveckan, framförallt för att producera (och marknadsföra) inom Westreamu AB (där vi livesänder snygg, levande och engagerande webbtv). Som du kan läsa mer om i Vi gjorde Skollyftet Live i Almedalen bar det sig inte bättre än att vi satte upp en öppen studio, som jag hastigt döpte till Studio S:t Nikolai (efter gatan som vårt hyrda hus låg på).

En av dom som nappade på erbjudandet att göra något i studion var Johan P Lange. Alltså kom han förbi och vi konverserade en dryg halvtimme om hans purfärska bok LUCK – koncept för hållbart ledarskap. Vi sände naturlivtvis live, men lyckades jag ta mig tid att också ladda upp inspelningen på http://vimeo.com/westreamu/luckconcept (inloggad på Vimeo kan du ladda ner källvideon som är CC-licensierad). Johan var vänlig nog att ge mig ett av de nytryckta exemplaren, så nästa vecka bör jag ha läst och recenserat.