SANY0071 Sitter just nu hos IBM Solutions Lab i Hawthorne en bit norr om Manhattan. Bland annat var det några, för mig nya, intressanta webbplatser som jag tänker kika närmare på så fort jag hinner. Dom är spannande på olika sätt, alltifrån kärntjänsten till webblösningen. Se det här inlägget är en öppen anteckning så att säga. (Supersvårt att balansera i transparensen eftersom jag är här med en kund, men det här torde vara harmlöst).

  • mint (Financial Services Solutions aggregator med automatiseringsfunktioner. Viss problematik, se tex The fools at mint.com).
  • zipcar (hyr bil per timme i ett flertal städer, speciellt funktionen find cars och integrationen webben, off line och i bilen).
  • Sherwin Williams Color Visualizer (färgtillverkare, visualisera olika färger och designalternativ).
  • wesabe (konsumentcommunity om finanser)
  • Fifth Third Bank, Home depot, MetLife, (några kunder som byggt sina plattformar mha IBM:s teknik som personaliserar, kopplar till bakomliggande system, webb 2.0 o lite mer – ursäkta förenklingen :-)