Hinner egentligen inte skriva detta, behöver sova och ordna till en kontroll på Scouternas dag, men jag kan inte låta bli.

Steve Rubel (tung kille, lita på mig) skrev för några timmar sen att "The Future is Web Services, not Web Sites". Det vill säga en rörelse mot flyttbara widgets, gadgets, apps, api, rss, mm. Några gånger har jag haft den utvecklingen med i mina gig (ex Webbdagarna och Web Service Award), men i princip bara när jag antagit att folk på plats är rätt uppkopplade. Det blir rätt lätt obegripligt annars, och framförallt fööör mycket. Även om jag ser det som mitt uppdrag att lyfta fram såväl det som är här och finns (även om inte alla liksom upptäckt det) och att antyda en del om vart jag och andra verkar driva utvecklingen.

Åkte annars på en riktig (vänlig) känga om mitt "webbplatsen är på väg ut" idag, under The Conference giget, Magsparken levererades av Anders Gyhlenius (varuhuschef IKEA Kungens Kurva). Jag tackar Anders för den påminnelsen, och framförallt hans varma och engagerade berättelse om sitt, IKEA:s och oss övrigas liv. En kille att beundra (och inspireras av).