Vad har jag för tanke med den här bilden? Ge mig ett bra svar och du kan vinna ett speciellt pris (som jag inte kan avslöja för då blir det för lätt ;). Vinnaren annonseras live den 20 februari, vid ca 15-tiden.

På måndag klockan 14.30 sänds det tredje avsnittet av Spelbildning, ”livesända reflektioner från dataspel, bildning och skolans roll. För och med pedagoger, forskare och andra samhällsutvecklare”.

Medverkande blir frilanspedagogen Terese Raymond (Spelifierat lärande). pedagogen Frida Monsén (Vittra Telefonplan), samhällsanalytikern Stefan Pålsson (Hyperfinder) och jag.

Temat vi skall ta upp är ”Spelifierat lärande, med fokus på individuella utvecklingsplaner”, mer info och se sändningen på Spelbildning.se.

Nå, på vilket sätt kommer den här bilden in? Det bästa svaret (som avgörs enväldigt av mig) belönas med det bästa priset (som jag bestämt). Alla kan tävla och vinna (utom Terese, Frida och Stefan, någon måtta får det vara).

En ledtråd: Jag säger…vad är det för spel?