Ho, ho! I am really heading away to spend the next coming days with the wider family. Snapped this photo around midnight yesterday when I was done with the cooking, wrapping, and chatting.

2008 has been wonderful. I wish we all will create an even better 02009 (mind the leading 0). Meanwhile, take care – and try some cauliflower.

Share
 • Pingback: jardenberg kommenterar - 2008-12-26 | jardenberg unedited()

 • LOL

  I loved the Decabugeffect….
  and the Alf in the mirror

  Happy Holidays 2 alla of you…

 • Buy the way your having problems with Swedish letters and OpenId autenication. My Website is OpenID eabeled

 • Hej Richard!!
  jag hade bara tänkt att skicka dig ett kort email och sen fastande jag på din sida i säkert 30 min! Så mycket roligt att läsa, matnyttigt och inspirerande. Det jag ville vara två saker:
  1. Håller på att skriva en bok om argumentationsteknik, kommer på Liber i höst. Vet du eller ngn annan hur mycket av vår arbetstid vi spenderar i möten? Officiella siffror finns det?
  2. det andra var en förfrågan. Jag har som alltid har sagt att man inte ska svara på statliga upphandlingar, svarade på en handfull i november. Och vet du vad?! … I hård konkurrens blev Astarcan utvald till att driva affärsutvecklingsutbildningar för kvinnliga företagare. I Stockholm och i Linköping! Det är Länsstyrelserna i varje län som har fått ett regeringsuppdrag att stötta företagandet, framförallt det kvinnliga företagandet, och utbildningarna är ett led i detta. Syftet är att göra företagen ännu starkare och lönsammare. Mer kan du läsa på min hemsida http://www.astarcan.se. Mina tankar går ofta till dig, som en som verkligen har koll på vad som krävs och kanske kan du vara med vid ett tillfälle. Jag vet att målgruppen verkligen behöver ha dina kunskaper och omskakande teser för att bli framgångsrika. Kan vi hitta på ngt tror du??

 • @Jonas, yepp I’m aware of the OpenId issue and working on it.

  @Karin, du är så härligt glad o positiv – tack! När det gäller 1) nix inte på rak arm, men kolla med ngn på Meetings international. 2) Grattis till utvecklingsuppdraget. Du kan väl höra av dig med nåt konkret, dvs tid, plats och arvode.