[Uppdaterat efter giget] Nu har jag lagt upp mina föreläsningsbilder (pdf), se även webbdagarna.pbwiki.com.

Webbdagarna är enligt arrangören Internetworld ”eventet med Internet och dess affärsmöjligheter i fokus”. I september har det genomförts i Malmö respektive Göteborg. Den 23-24 oktober är det Stockholms tur. Första dagens key note kommer levereras av Beata Wickbom (som i december också kommer förgylla giicod). Andra dagen är det min tur att bjuda upp till nåt inspirerande, utmanande, utanför ramarna och underhållande.

Jag har redan nu några idéer om vad det skulle kunna vara. Men är övertygad om att just du sitter på något otroligt häftigt som du vill dela med dig av. Hör av dig!

Share
  • Tjena

    Kul att se att du ska tala på webbdagarna, jag måste skvallra om att jag blev tillfrågad, på facebook, att föreslå talare till eventet. Tack vare din föreläsning på Berghs så rekommenderade dig. Och nu när du fått inbjudan är bara frågan hur jag själv kommer dit!

    Bästa hälsningar
    Fredric

  • Tack för tipsningen Fredric! Jag har bollat din fråga vidare…