Bild från CFL:s konferensrumCentrum för Flexibelt Lärande (CFL) är en nationell myndighet med uppgift att stödja utvecklingen av vuxenutbildningssystemen mot ökad öppenhet och flexibilitet. Jag träffade deras vetenskapliga ledare, Dr Carl Holmberg, på Web Service Award eventet i böran på året. Vi hade ett intressant samtal kring våra respektive intressen – som naturligtvis överlappar en hel del. Som ett resultat åker jag denna fredag ner till Norrköping för att inspirera genom ett pass inom CFL:s interna kompetensutvecklingsprogram. För mig är det extra spännande eftersom evenemanget via ett konferenssystem från Polycom går av stapeln, förutom i Norrköping, också i Härnösand och Hässleholm.

[uppdaterad efter giget] Nu har jag lagt upp mina föreläsningsbilder (pdf). Spännande att köra via konferenssystemet, även om Hässleholm inte var med. Jag lärde mig massor, om tex elefanthjärnor och tillgänglighet i webb 2.0. Tack!

Share
  • Hej Richard!
    Tack för en väldigt bra föreläsning med ett väldigt bra innehåll och med inspirerande presentationsteknik. Skönt med så bra och tydliga exempel på hur podcast och liknande medier kan användas. Jag e-postar de wiki-verktyg som jag har arbetat med under dagen så får vi se om det innehåller några nyheter.

    ha det gott // Peter